Cuina catalana a Igualada | Restaurant El Jardí | Restaurants a Igualada | Restaurant El Jardí

Cuina catalana d'avantguarda

El nostre xef no deixa d'innovar i experimentar entre els seus fogons i els resultats no deixen lloca a dubtes: el gust i la qualitat estan por sobre de tot. En el Restaurant El Jardí hi ha una cosa clara, tots els nostres plats estan elaborats amb tot l'afecte i esforç que et mereixes. Esperem que t'agradin.

Gust i qualitat per sobre de tot

En el Restaurant El Jardí apostem fermament pel gust i la qualitat per sobre de tot. Per oferir aquestes dues coses no basta amb tenir un gran xef i unes àmplies instal.lacions, sinó que també és necessari tenir amb el més important de tot: les matèries primeres dels plats. Seleccionem exhaustivament tots els ingredients i apostem per productes de la terra, d'una qualitat exquisida. Per aquesta raó els nostres plats estan compostos per peixos (sempre frescos) del Mediterrani, per carns de caça i per trufes, entre altres elements.

Cuina catalana, aquesta és la nostra base. Al voltant d'aquesta idea giren les propostes de la nostra cuina d'avantguarda, que experimenta i prova nous plats, on les textures, els colors i els gustos es fusionen de manera magistral. Pots venir sol a degustar els millors plats de la zona o pots venir al nostre restaurant acompanyat de la teva família o amics. Vinguis com vinguis, estem segurs que gaudiràs d'un dels millors menjars que has tastat mai. A més a més:

cocina catalana en Igualada
restaurant El Jardí
cocina catalana
  • Elaborem menús especials per grups. Si vens a celebrar el teu aniversari, un sopar d'empresa o un esdeveniment familiar en companyia dels amics o de les persones que estimes, podem elaborar un menú a mida a les teves necessitats, gustos i/o pressupost.
  • Fem plats i menjars especials. Si tu mateix o algú dels teus acompanyats tenen alguna necessitat nutricional especial, comenta-m'ho abans de venir i preparem el plat especialment per a tu. Per exemple, elaborem menjars per celíacs, vegetarians, diabètics, etc.
  • Preparem menjar per emportar. Si vols gaudir d'una vetllada en la intimitat de la teva llar, però no vols passar-te hores sota els fogons, tenim la solució. Fes el teu encà.
restaurante en Igualada
142355_148372_011.jpg
cocina catalana Igualda

Som el teu restaurant de cuina catalana a Igualada. Vine a veure'ns i estem segurs que et sorprendrem. Ens trobaràs en la Rambla Sant Isidre, número 12.

Fes la teva reserva d'una taula ara mateix: 93 803 18 64