Menjar a Igualada | Restaurant El Jardí | Restaurants a Igualada | Restaurant El Jardí

Instal.lacions del Restaurant El Jardí

Al Restaurant El Jardí tenim cura de tots els detalls, això inclou la decoració i ambientació del local. Volem que els nostres clients es trobin còmodes i relaxats en les nostres instal.lacions i s'oblidin, per uns moments, de la seva rutina diària.

Som un dels restaurants més especials per menjar a Igualada no sols pels nostres plats sinó per les nostres instal.lacions. El que més crida l'atenció en un principi és que ens trobaràs en el primer pis d'un edifici. Ens hem integrat a la perfecció en l'espai que ocupem i fem que tots els nostres visitants es trobin pràcticament com a casa seva.

comer en Igualada
comer en El Jardí
restaraurantes en Igualada

Un ambient únic i especial

L'il.luminació, l'ambient i la decoració també influeixen a l'hora de valorar un menjar i, per aquesta raó, en el Restaurant El Jardí també l'hem tingut en compte. Hem donat forma a un espai homogeni i compacte, molt equilibrat i acollidor.

En resum, les instal.lacions que presentem al Restaurant El Jardí es caracteritzen per:

  • Tenim dos amplis salons. Un d'ells amb capacitat per 18 persones i el segon amb accés fins a 60 persones.

  • Terrassa d'estiu. En època estival oferim la possibilitat de guadir dels nostres plats en ple carrer (sols dues taules disponibles).

  • Taules especials. Tenim dues taules molt especials, ubicades al balcó de l'edifici, el lloc perfecte per passar una vetllada romàntica en companyia de la família.

comer de restaurante en Igualada
comer de carte en Igualada
cocina moderne en Igualada
MENÚ DEL DIA


Cinc primers plats a escollir

Cinc segons plats a escollir

Cinc postres casolans

Pa i beguda incloses