Restaurant a Igualada | Restaurant El Jardí | Restaurants a Igualada | Restaurant El Jardí

Restaurant El Jardí a Igualada

A El Jardí trobaràs tot el que estàs buscant: gust, aromes, plats abundants i bon servei. Per això som un dels restaurants de referència a Igualada. Vingui a veure'ns i et sorprendrem amb les propostes que hem creat.

Restaurant de referència a Igualada: El Jardí

restaurante en Igualada

L'experiència de menjar es converteix en el Restaurant El Jardí en un cúmul de sentits, on gaudir el menjar mitjançant les textures, els aromes i, per descomptat, els gustos. En el nostre restaurant a Igualada t'oferim una cuina de mercat realitzada amb afecte, cura i ajuntant les receptes més tradicionals amb les propostes més avantguardistes.

Peixos frescos del Mediterrani, carns a la brasa i els guisats de caça són alguns dels plats que trobaràs en la nostra carta d'especialitats, sense oblidar-nos de les postres, creacions casolanes que endolciran els paladars de grans i petits. A més a més, de dilluns a divendres podràs degustar el nostre menú de migdia, on fem una selecció dels millors plats a un preu reduït.

Els millors plats en un entorn inigualable

restaurant Igualada

Si estàs de visita a Igualada, si estàs de pas per la zona o si resideixes aquí i vols celebrar un moment especial amb un bon menjar o sopar, en el Restaurant El Jardí farem del moment, el teu moment. Tenim tot per fer-te gaudir d'un bon menjar, uns gustos que et recordaran als de tota la vida, però que tindran el toc especial i únic del nostre xef.

És recomanable que realitzis una reserva prèvia en el nostre restaurant a Igualada. Hi ha diverses formes de fer-ho: per telèfon, truqui'ns al 938031864; enviant un mail a info@eljardirestaurant.com o vine directament al nostre local, ubicat a la Rambla Sant Isidre, número 12 d'Igualada.